Home » Q-News » De nieuwe Pokémon go update

De nieuwe Pokémon go update

De hype van Pokémon Go is zo goed als over en daar wil de game-ontwikkelaar Niantic verandering in brengen.
Eergisteren is bekend geraakt dat deze week nog de 2de generatie aan Pokémon gelanceerd zullen worden. Dit houdt in dat er ongeveer een 80 nieuwe Pokémon gevangen zullen kunnen worden. Wanneer de Pokémon uit de Kanto regio (Pokémon Gold en Silver) gelanceerd worden is nog af te wachten.

pokemon go update

Naast de nieuwe Pokémon zullen ook een aantal nieuwe functies aan de game toegevoegd worden meldt Niantic. Zo zullen er mannelijke en vrouwelijke varianten van de Pokémon gelanceerd worden met het oog op het creëren van eggs. Deze feature kwam eerder al terug in de Game Boy variant van het spel.

Bepaalde Pokémon uit de Jotho regio kunnen evolueren in zijn opvolger uit de Kanto-regio. Bepaalde evoluties vereisen items (denk maar aan Thunder stone, Fire stone, Water Stone, Moon Stone). Verwijzingen naar deze opties zijn terug te vinden in de broncode van het spel, maar werden nog niet openlijk gecommuniceerd. De items zullen hoogstwaarschijnlijk terug te vinden zijn in Pokéstops.

De interface om een Pokémon te vangen ondergaat ook een transformatie. Zo zullen Pokéballs en Berries makkelijker te verkrijgen zijn en er komen verschillende varianten van berries. Zo zal je berries hebben die het makkelijker maken om een Pokémon te vangen en zullen er berries beschikbaar zijn die je na een succesvolle vangst het dubbel aantal candy geven. Je persoonlijke avatar zal in de toekomst ook verder gepersonaliseerd kunnen worden. Zo zullen er meer t-shirts, petjes, rugzakken,… worden toegevoegd om je avatar te veranderen van look.

Ben je vergeten hoe Pokémon Go nu net in elkaar zat? Check dan zeker nog eens onze uitgebreide Pokémon handleiding.

*Update* Ondertussen zijn de 80 nieuwe pokémon reeds beschikbaar!

About Anthony

Bij Quest Computers ben ik een van de techniekers. Met reeds enkele jaren ervaring op de teller sta ik in voor zowel software als hardware problemen. Mijn takenpakket bestaat onder meer uit het herstellen van iPhones, Computers en laptops.