Home » Q-Mobile

Q-Mobile

PC & Mac Repair

computerherstelling

Crasht uw computer regelmatig of is hij enorm traag en onbetrouwbaar? Dan kan u met uw computer of mac problemen terecht bij Quest Computers. Meer over PC & Mac Repair.

Refurbished iPhones

Refurbished iPhones zijn toestellen die een eerste maal gebruikt zijn, maar in de Apple fabriek terug in originele staat werden hersteld. Je hebt hier dezelfde garantievoorwaarden als een nieuw toestel. Klik voor meer info over refurbished iPhones.

In het Q-Repair herstellingscentrum van onze shop te Blankenberge kan je terecht wanneer je problemen hebt met uw PC of Mac. Een slecht werkende computer is vaak te wijten aan software problemen, verkeerde drivers, een infectie door een virus of zelfs een hardware defect. In de winkel staat een team van specialisten voor je klaar om je computer te herstellen. Indien mogelijk worden de problemen zelfs telefonisch of via hulp op afstand opgelost.

Naast computer reparatie kan je ook bij ons terecht om je iPhone of iPad te laten herstellen. Een gebroken glas, een defecte home button of batterij? Wij lossen het probleem ter plaatse op en dit vaak in minder dan een uur!