Home » Q-Mobile

Q-Mobile

PC & Mac Repair

computerherstelling

Crasht uw computer regelmatig of is hij enorm traag en onbetrouwbaar? Dan kan u met uw computer of mac problemen terecht bij Quest Computers. Meer over PC & Mac Repair.

iPhone Repair

Bij ons kan u terecht voor iPhone herstellingen van top kwaliteit! Wij garanderen snelle herstellingstijden gekoppeld aan een uitstekende klantenservice. Meer over iPhone Repair.

iPad Repair

iPad herstellingen zijn naast de  iPhone repairs een van onze meest gevraagde diensten, want wie kan er nu een dag zonder zijn of haar iDevice? Meer over iPad Repair.

Q-Lab iPhone & iPad herstellingen

Je iPhone laten herstellen in slechts 30min? De meeste problemen kunnen wij zo snel oplossen! Een afspraak maken hoeft niet, wij hebben alle courante onderdelen op voorraad!

In het Q-Repair herstellingscentrum van onze shop te Blankenberge kan je terecht wanneer je problemen hebt met uw PC of Mac. Een slecht werkende computer is vaak te wijten aan software problemen, verkeerde drivers, een infectie door een virus of zelfs een hardware defect. In de winkel staat een team van specialisten voor je klaar om je computer te herstellen. Indien mogelijk worden de problemen zelfs telefonisch of via hulp op afstand opgelost.

Naast computer reparatie kan je ook bij ons terecht om je iPhone of iPad te laten herstellen. Een gebroken glas, een defecte home button of batterij? Wij lossen het probleem ter plaatse op en dit vaak in minder dan een uur!