Home » Q-Mobile » iPhone Repair

iPhone Repair

Je iPhone of iPad snel laten herstellen zonder dat je hem enkele dagen tot weken kwijt bent? Hiervoor kan je terug in een van onze herstelpunten in Blankenberge en Bredene.

De iPhone is een van de meest verkochte smartphones ter wereld. Een dagje zonder is voor de fervente gebruiker een regelrechte ramp, laat staan dat je hem enkele weken moet missen voor herstelling. En net daar ligt vaak het probleem bij diverse verdelers, die ellenlange wachttijden. Mocht je die nu kunnen overslaan door binnen te wandelen in een iPhone Repair center in de buurt en in minder dan een uur opnieuw te kunnen vertrekken met een zo goed als nieuwe iPhone?

Onze medewerkers hebben meerdere speciale trainingen gevolgd zodat ze elk type van iPhone herstelling tot in de puntjes beheersen. Heb je de laatste nieuwe iPhone of een al wat ouder model? Geen enkel probleem! Via onze website kan je meteen zien welke toestellen en welke schade we kunnen herstellen. Vaak kan deze herstelling binnen het uur gebeuren wanneer je een afspraak inboekt op de website. Je kan dan gewoon even wachten terwijl iemand van ons team de iPhone herstelt.

Onze iPhone hersteldiensten

Zo goed als alle defecten kunnen we herstellen, in sommige gevallen hoeft zelfs waterschade nog niet het einde van je iPhone of iPad te betekenen. Met ons ultrasoon reiniger kunnen we zelfs de meest hardnekkige waterschade een halt toe roepen en je iPhone opnieuw leven in blazen.

  • Vervanging van de glazen cover
  • Herstellen van een gebroken of gebarsten LCD-scherm
  • Waterschade
  • Vervangen van de hoofdtelefoon-aansluiting
  • Herstelling van de Home-button
  • Vervangen van een defecte batterij

Waarom is de concurrentie goedkoper?

We krijgen vaak de opmerking dat we net iets duurder zijn dan de concurrentie en hiervoor is een simpele verklaring. Bij Quest Computers maken we enkel gebruik van high quality onderdelen voor alle iPhone herstellingen. Concurrenten die het vaak op prijs spelen, maken vaak gebruik van goedkope Chinese onderdelen waarvan de levensduur en de kwaliteit een stuk lager ligt.

Wat zijn de nadelen van namaakonderdelen bij een herstelling?


De meeste van deze iPhone herstellingen kunnen zelfs gebeuren in minder dan 30 minuten! Ben je dus in de buurt en in het bezit van een beschadigde iPhone? Spring dan vlug eens binnen bij Quest Computers en onze ervaren herstellers helpen u uit de nood.

Maak hier je afspraak om je iPhone te laten herstellen!