Home » Q-News » Quest Opent Opnieuw De Deuren Because We Miss You!

Quest Opent Opnieuw De Deuren Because We Miss You!

Beste Klant,

Vanaf maandag 11 mei mogen winkels opnieuw hun deuren openen en daar maken wij ook graag gebruik van. Het coronavirus mag dan nog niet volledig verslaan zijn, wij vliegen er graag terug in om al jullie computervirussen en -problemen onder handen te nemen.

Deze maandag openen wij speciaal de deuren vanaf 13u30 tot 18u. Nadien volgen we opnieuw de normale openingsuren.

Om jullie van dienst te zijn vragen wij om het circulatieplan dat op de vloer werd aangebracht te volgen, de regels op de social distancing te respecteren en de handen te ontsmetten bij het binnenkomen.

Het blijft nog steeds mogelijk om op afspraak langs te komen en dit blijft nog steeds onze voorkeur wegdragen. Voor de klanten op afspraak zal een speciale kassa geopend zijn zodat zij meteen bediend kunnen worden en dus niet hoeven te wachten. Afspraken kunnen gemaakt worden via:

– Telefoon: 050 41 91 40
– Via mail: info@questcomputers.be of support@questcomputers.be
– Via sms: 0460 20 80 86

Opgelet: Herstellingen aan de balie zullen wij niet uitvoeren. Jullie toestel zal steeds ingechecked worden in onze hersteldienst.

Corona Promo

Thuiswerk is nog steeds de norm en de schoolgaande jeugd volgt lessen van thuis uit. Daarom hebben we voor onderstaande laptop een speciale promo uitgewerkt waarmee videocalling en dagdagelijkse taken een fluitje van een cent zijn:

– Lenovo V130-15IKB – 15.6″- Core i3 7020U
– 8 GB RAM – 256 GB SSD
– Toestel inclusief Bronze Pakket & Antivirus Kaspersky van 1 Jaar twv 29.95

Normaal 708.95€ en nu tijdelijk aan aan 599€!

Het Quest Team

 

About admin