Vanaf de maatregelen van 27/3 mag je de winkel enkel binnen als je een afspraak hebt. Je kan steeds een afspraak maken via onze website of telefonisch. Volg steeds de markeringen en instructies van onze winkelmedewerkers.

Ook kan je nog steeds gebruik maken van onze Click & Collect webshop om zo producten te reserveren. Dan kan je een afspraak maken om de op te halen.

Maatregelen

Voor uw en onze gezondheid.

Hou 1,5 meter afstand

Gelieve ten alle tijde voldoende afstand te houden van andere klanten en winkelmedewerkers, dit zowel in de winkel als op de parking.

Mondmasker verplicht

Het (correct) dragen van een mondmasker is verplicht in de winkel.

Maximaal 15 minuten

We voorzien 15 minuten per klant per afspraak, indien u vragen heeft, gelieve deze dan ook gericht en zo kort mogelijk te houden. Voor vragen kan u ook altijd hier e-mailen.

Winkel alleen

U moet alleen naar onze winkel komen, tenzij u hulpbehoevend bent of met uw kinderen.

Voorkom kruisbesmetting

Ontsmet uw handen bij aankomst in de winkel. Raak geen demotoestellen aan. Indien u uw eigen toestel komt afgeven voor herstelling, gelieve deze dan ook te desinfecteren. (Wij doen dit ook nogmaal bij ontvangst en voor afhaling)

Betaal elektronisch

We vragen je indien mogelijk enkel elektronisch te betalen. We reinigen de betaalterminal meerdere malen per dag. Er zijn ook stokjes voorzien zodat u het klavier niet hoeft aan te raken.