Logitech G410 Atlas Spectrum (AZERTY FR)

99,00

Bedraad AZERTY met Logitech Romer-G Tactile switches

Uitverkocht

Artikelnummer: 5423972 Categorie:

Ultralicht ontwerp zonder nummerblok

Het ultralichte, compacte en draagbare ontwerp zorgt ervoor dat je Atlas Spectrum gemakkelijk kunt meenemen naar LAN-evenementen en toernooien. Met alleen de belangrijke toetsen voor gaming is Atlas Spectrum ontworpen om te voldoen aan alle voorschriften van professionele gamingtoernooien. En voor gamers die gebruikmaken van lage dpi biedt het compacte ontwerp extra ruimte om brede veegbewegingen te maken met je muis. Gamen met een muis in combinatie met een toetsenbord zonder nummerblok is comfortabeler omdat je handen natuurlijker uit elkaar staan.

Vind de juiste toetsen in de game of in het donker dankzij verlichte toetsen.

Logitech Gaming Software geeft je de controle over de verlichting voor optimale gloeipatronen en -effecten, en biedt de mogelijkheid je verlichtingseffecten te synchroniseren met andere Logitech G-apparaten.

Houd spreuken en andere opdrachten, games of game-evenementen bij door de toetsen te markeren met een palet van tot 16,8 miljoen kleuren, of stem kleuren af op je set-up.

Atlas Spectrum heeft vanuit het midden verlichte toetsen en beter gespreide verlichting over alle toetsen voor duidelijkere, beter leesbare belettering. Via de Logitech Arx Control-app voor Android en iOS kun je een tweede scherm toevoegen, zodat je game-informatie, cruciale systeemstatistieken en meer op je mobiele apparaat kunt weergeven. Het verwijderbare Arx Control-dock van Atlas Spectrum zit handig in het toetsenbord opgeborgen en kan overal op je bureau worden geplaatst voor gemakkelijke toegang.

Met de ingebouwde audiotoetsen kun je nummers rechtstreeks vanaf je toetsenbord afspelen, pauzeren, stoppen of overslaan. Ook kun je het audiovolume aanpassen of dempen zonder de game te verlaten.
Activeer de gamemodus om te voorkomen dat je de game per ongeluk verlaat door de Windows-toets te raken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.