Home » Q-News » Weekend Van De Klant

Weekend Van De Klant

Weekend Van De Klant

Profiteer jij tijdens het weekend van de klant van onze acties?

Het weekend van de klant is een actie van Unizo met lokale handelaars en vindt plaats op 6 en 7 oktober.

Tijdens dat weekend leggen wij op zaterdag onze klanten extra in de watten met enkele tijdelijke acties. Omdat de winkel op zondag gesloten is, moet je er dus als de kippen bij zijn als je hiervan wil profiteren. Wat hebben we voor jullie in petto?

Korting op onze PC Clean Up

Breng op zaterdag je laptop of desktop bij ons binnen voor een onderhoud met opkuis en krijg 20% korting! Zo betaal je dan slechts 60 in plaats van 75 euro.

Hardware Check

Spring je op zaterdag binnen voor een herstelling of een upgrade voor jouw laptop of desktop? Je krijgt er dan een gratis Hardware Check bovenop!

Korting op iPhone herstelling

Alle klanten die op zaterdag een aankoop doen krijgen een kortingsbon van 5 euro mee voor de herstelling van een iPhone. Die bon blijft dan ook geldig tot 31/10 en kan je gebruiken voor de herstelling van je scherm, vervanging batterij…

Noteer zaterdag 6 oktober dus met stip in je agenda en spring eens bij ons binnen. Je doet er sowieso je voordeel mee.

Het Quest Team.

 

 

 

 

 

 

About Mitch

Ik ben oprichter en zaakvoerder van Quest Computers. Als ingenieur in de informatica met meer dan 10 jaar ervaring in de sector is het mijn doelstelling is om Quest binnen de regio verder uit te bouwen als de referentie op het vlak van ICT producten en diensten voor particulier en KMO's. Mijn focus ligt op aanbieden van kwaliteitsvolle producten en een excellente service aan correcte prijzen.