Bedrijfsoplossingen

Quest Computers richt zich niet alleen op consumenten maar ook op KMO’s en dit met een uitgebreid aanbod aan oplossingen voor de B2B-markt: Q-Business. Wilt u besparen door uw klassieke telefoonlijn te vervangen door VoIP-telefonie, u heeft bijstand nodig op het vlak van netwerkbeheer maar heeft onvoldoende budget om een full-time medewerker in dienst te nemen of u wilt uw bedrijventerrein beveiligen door middel van camerabewaking? Verder kunnen wij u ook bijstaan met de configuratie van al uw toestellen (iPhone, iPad, laptop) zodat zij zonder problemen kunnen samenwerken.

Netwerkbeheer

Als onze klant, mag u erop vertrouwen dat onze netwerkbeheerders en -ingenieurs voor u paraat staan om u de best mogelijke support aan te bieden.

Camera-bewaking

Quest Computers biedt een complete waaier aan van oplossingen voor een groot spectrum van industrie segmenten en applicaties wat betreft camerabewaking.

Cloud-services

Dankzij Cloud computing kunnen u en uw medewerkers vanuit verschillende locaties, op elk moment, aan hun bestanden. Ook bij brand of diefstal blijft u beschikken over de meest recente backup.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons!