Skip to main content

Kom werken bij Quest Computers

Bekijk hieronder de openstaande vacatures bij Quest Computers:

ICT WINKELBEDIENDE

Voor onmiddellijke indiensttreding

FUNCTIE

Als ICT winkelbediende ben je verantwoordelijk voor het opvangen van alle klanten in de winkel. Je helpt, samen met je collega’s, de klant in zijn zoektocht naar het juiste systeem of accessoire. Je fungeert als aanspreekpunt van de
verkoop- en hersteldienst. Je staat in voor een aantrekkelijke en mooi gestructureerde presentatie van de artikelen. Daarnaast zorg je er samen met de winkelverantwoordelijk voor dat de winkel steeds op en top in orde is.

Naast de winkel speel je een ondersteunende rol in leveringen en installaties aan huis, alsook op het plaatsen van bestellingen bij onze leveranciers.

WAT WE BIEDEN

We bieden een boeiende en afwisselende job met voldoende uitdagingen. Dit gekoppeld met een correcte verloning met extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques. Hou je van werken in een klein maar snelgroeiend bedrijf met rechtstreeks contact met de klanten en werk je graag samen met een jong en dynamisch team dan is Quest Computers zeker iets voor jou.

WIE WE ZOEKEN

We zoeken een flexibel en gemotiveerd persoon die zelfstandig kan werken, niet bang is van een uitdaging, initiatief neemt en zich snel aanpast. Hoewel een basiskennis van computer hard- en software vereist is zoeken we iemand die
snel wil bijleren en een brede interesse heeft in alles wat ICT aanbelangd. We zoeken iemand die graag in team werkt, stressbestendig is en graag de handen uit te mouwen steekt.

Minimumvereisten

  • Je behaalde minimum een diploma informaticabeheer (secundair) of gelijkwaardig door ervaring of erkende opleiding rond ICT.
  • Je hebt kennis van de courante besturingssystemen (Windows, MacOS, Linux,….) en kan vlot soft- en hardware problemen oplossen.
  • Je hebt een brede ICT kennis en je bent op de hoogte van de recentste ontwikkeling in de markt.
  • Je hebt een verzorgd voorkomen en je geeft graag advies omtrent ICT materialen en problemen.
  • Je bent stressbestendig, positief ingesteld en bovenal klantvriendelijk.

Pluspunten zijn:

  • Kennis van Apple producten en iOS alsook andere besturingssystemen.
  • Ervaring in een computerwinkel is een pluspunt.

Overige

  • De kandidaat moet in het bezit zijn van een rijbewijs B.
  • Talenkennis: NL (perfect), FR (goed), EN (goed)

Geïnteresseerd?

Ben je geprikkeld door ons bedrijf en klaar voor een unieke ervaring? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog voor deze vacature.

Stuur ons direct een mail