Skip to main content

Quest Computers richt zich niet alleen op consumenten maar ook op KMO’s en dit met een uitgebreid aanbod aan oplossingen voor de B2B-markt: Q-Business. Wilt u besparen door uw klassieke telefoonlijn te vervangen door VoIP-telefonie, u heeft bijstand nodig op het vlak van netwerkbeheer maar heeft onvoldoende budget om een full-time medewerker in dienst te nemen of u wilt uw bedrijventerrein beveiligen door middel van camerabewaking? Verder kunnen wij u ook bijstaan met de configuratie van al uw toestellen (iPhone, iPad, laptop) zodat zij zonder problemen kunnen samenwerken.

Netwerkbeheer

Als onze klant, mag u erop vertrouwen dat onze netwerkbeheerders en -ingenieurs voor u paraat staan om u de best mogelijke support aan te bieden. Meer over netwerkbeheer.

Camera-bewaking

Quest Computers biedt een complete waaier aan van oplossingen voor een groot spectrum van industrie segmenten en applicaties wat betreft camerabewaking. Meer over camerabewaking.

Cloud-services

Dankzij Cloud computing kunnen u en uw medewerkers vanuit verschillende locaties, op elk moment, aan hun bestanden. Ook bij brand of diefstal blijft u beschikken over de meest recente backup. Meer over cloud-services.

Servicecontracten

Wilt u uw ICT constant up-to-date houden, dan kan uw vertrouwen op de (telefonische) helpdesk of on-site support mogelijkheden van Quest Computers. Kies een van onze servicecontracten.

Webdesign

Een professionele website op maat met een responsive design zodat hij goed leesbaar is op alle mogelijke platformen (PC, laptop, tablet of smartphone) Daarvoor kan u bij Quest Computers terecht. Meer over webdesign.

VoIP

Veel bedrijven wereldwijd veranderen hun oude analoge telefoonsystemen naar nieuwe VoIP oplossingen. Zet de stap nu en betaal minder! Meer over Voip-telefonie.