Skip to main content

Click & Collect

Gemakkelijk online reserveren en gratis afhalen

Vanaf nu kan je ook online onze volledige winkelvoorraad bekijken en producten reserveren via Click & Collect om deze dan nadien af te halen bij ons in de winkel.

Zo kan je ook gemakkelijk online je nieuwe laptop kiezen aan de hand van onze keuzehulp en gebruik maken van onze service pakketten zoals Bronze of Silver zodat je nieuwe computer na afhalen direct kan gebruiken!

Hoe werkt het?

1

Bestel het product op de Quest Webshop en kies voor Click & Collect als verzendmethode.

2

Je ontvangt een orderbevestiging via e-mail van zodra een van onze medewerkers je bestelling heeft verwerkt.

3

In de winkel kan je meteen naar de kassa om je bestelling af te halen en te betalen.

Q-Lab Update

Reparatie op afspraak en glazen achterkant vervangingen!

Vanaf nu kan je ook opnieuw een afspraak inboeken voor je iPhone herstelling. Zo ben je zeker van de aangeduide tijdsduur. Ben je niet zeker wat juist het probleem is met je toestel? Je kan ook gewoon nog steeds langs komen zonder afspraak. Reken wel dat de tijdsduur van de herstelling kan verschillen volgens drukte op dat moment. Afspraken krijgen steeds voorrang.

Ook nieuw zijn onze glazen achterkant vervangingen. Zo gaan we met een lasermachine te werk om de lijm te verwijderen van onder je gebroken glas om op deze manier gewoon een nieuwe te plaatsen! Hiervoor maak je wel best een afspraak om zeker te zijn dat je toestel dezelfde dag klaar is.

Boek hier je afspraak