Skip to main content

GoPro Accessoires

Actiecamera’s zoals de GoPro zijn een geweldig hebbedingetje, maar vaak heb je toch enkele accessoires nodig zoals de juiste houders, grips of filters. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om de ideale actiefoto’s en -filmpjes te maken. Hieronder een korte opsomming van enkele GoPro Accessoires waarmee je vanuit unieke invalshoeken beelden kan schieten, je GoPro kan bevestigen,…

We gaan er vanuit dat je als GoPro fan de standaard accessoires zoals een reserve batterij en geheugenkaarten reeds in je bezit hebt, daarom focussen we op accessoires die het maken van actiebeelden heel wat leuker maken.

 

GoPro Helmet Front Mount

gopro-helmet-mount

Een van de meest populaire accessoires bij snowboarders en skiërs. Door de GoPro camera op de voorkant van de helm te bevestigen, kunnen er adembenemende beelden worden gemaakt zodat kijkers het gevoel krijgen dat ze in jouw schoenen staan. GoPro staat er wel op dat je hun toestel gebruikt om helmen die voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden. De camera wordt op de helm geklikt door middel van een “mount” die je op de helm kleeft.

 

GoPole Evo

GoPole Evo

Wanneer je in het water filmt, dan komt de GoPol Evo zeker van pas. Dit GoPro accessoire heeft een dubbel doel. Enerzijds kan je hem gebruiken als selfie stick waardoor je een extra 35 tot 36 cm hebt om je foto’s te nemen. Anderzijds zorgt de GoPole Evo ervoor dat je dure GoPro camera niet zinkt mocht je hem per ongeluk loslaten. Extra troef van de GoPole Evo is het feit dat hij een transparante staaf heeft. Zo zul je geen storende zwarte bar zien op foto’s die een zware selfie stick gebruiken.

 

GoPro 3-Way

GoPro 3-way

 

Mocht je niet kunnen beslissen tussen een stick of als statief, of wil je gewoon een combinatie van beiden, dan is de GoPro 3-way het ideale accessoire.

 

Floaty Backdoor

GoPro Floaty

We haalden het al aan bij de GoPole Evo, maar je kan natuurlijk pas ten volle van je gemaakte beelden genieten als je je GoPro niet verliest. Stel je maar voor dat hij na het schieten van de ideale foto zinkt naar de bodem van een rivier, meer of oceaan? Wanneer je dus vaak in het water vertoeft is een GoPro floaty geen overbodige luxe. Hierdoor maak je van een GoPro een herkenbare boei zodat je hem makkelijk kan opmerken mocht je hem op een of andere manier kwijtspelen.

 

GoPro Tripod Mount (statief)

GoPro Tripod

Vaak kun je pas de beste beelden schieten wanneer je GoPro zich niet al draaiend op je hoofd bevindt, op je surfplank hangt of aan je borst bevestigd is. Dan is een ouderwets statief misschien wel een geschikt alternatief.

 

PolarPro GoPro Filter

PolarPro GoPro Filter

Ondanks de mogelijkheid om dure DSLR lenzen op je GoPro camera te bevestigen, raden we dit toch ten stelligst af. De GoPro kan tegen een steuntje, de meeste lenzen totaal niet waardoor je vaak diep in je buidel zou tasten. Een alternatief om de kwaliteit van je beelden te verbeteren kan door middel van clip-on filters en lenzen. Dit kan gaan van onderwater lenzen die het beeld polariseren of neutraliseren tot lenzen die je kan bevestigen op een drone.

 

GoPro Standard Grill Mount

GoPro Grill Mount

Opgelet! Als je de Gill Mount gebruikt, zal je er sowieso belachelijk uitzien! Ondanks het feit dat het er zeer ongemakkelijk uitziet, kan je hiermee mooie, strakke beelden maken. De Grill Mount maakt gebruik van een op maat gemaakte bit waardoor schokkende beelden worden gereduceerd. Volgens de fabrikant zou je nog makkelijk kunnen ademen en praten ook.

Bij ons in de winkel heb je heel wat GoPro accessoires op voorraad dus kom zeker eens kijken. Liggen ze er niet, dan kunnen we ze makkelijk voor je bestellen.