Skip to main content

iphone 5cOp dinsdag 10 September 2013 gaat Apple zijn langverwachte nieuwe iPhone lanceren. De speculaties zijn groot, wordt het iPhone 5S, 5C of gewoon beide? Bij iPhone 5C staat de C voor Colour – de kleur iPhone. De zogenaamde kleur iPhone zal naar alle waarschijnlijkheid een marktwaarde meekrijgen die de helft bedraagt van een standaard iPhone of 350€ – “de budget iPhone”. Naar alle waarschijnlijkheid zal de iPhone 6 maar voor 2014 zijn of zal Apple ons verrassen met een nieuw design die zal moeten werken met die reeds beta gereleaste IOS7?

Gouden iPhone

Van de iPhone 5S verwacht men dat hij naast de standaard wit of zwart kleur ook een gouden broertje zal krijgen. De opvallendste nieuwe kenmerken zijn de betere camera, snellere processor, en een –zoals reeds lang gevraagd – geheugen van 128 GB.

Lancering iPad 5

Volgens sommigen bronnen staat er ook voor de iPad een nieuwe versie klaar. Zal de iPad 5, die in vergelijking met de iPhone een life-cycle heeft van 50%, nog het levenslicht zien in 2013 of is dit weggelegd voor de kleinere iPad Mini 2?  Ook wordt er reikhalzend uitgekeken naar de rand-accesoires of nieuwe productlijnen die Apple zou gaan voorstellen. De grootste kanshebbers zijn hier, volgens verschillende welingelichte websites, de Apple horloge of iWatch en de Apple televisie of iTV.

Uiteraard zal Quest Computers al deze trends en nieuwtjes op de voet volgen en bij een bezoek aan de nieuwe “Quest tablet- en smartphonestand” graag de nodige uitleg geven.

De Apple fans tellen alvast af naar deze toch alweer spannende 10de september!