Skip to main content

Nood aan een nieuwe website? Of heeft u net een bedrijf opgericht en bent u nu op zoek naar de geschikte partner om uw online aanwezigheid uit te bouwen? Hiervoor kan u bij Quest Computers terecht!

Een website is niet langer slechts een verlenging van het traditionele visitekaartje maar is een heuse marketingmachine geworden waardoor potentiële klanten sneller bij u terecht komen. Een professionele website begeleidt de bezoeker vlot naar de informatie die hij zoekt en dit volledig in de “look and feel” van uw huisstijl.

Wanneer we starten met de ontwikkeling en vormgeving van uw website heeft reeds een eerste intake gesprek plaatsgevonden zodat we de juiste noden en strategie kunnen bepalen waardoor u extra klanten kan verwerven. Hierbij is uw businessplan de leidraad van het ganse project.

Alle websites die we ontwikkelen volgen de laatste standaarden zodat uw site steeds gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Daarnaast houden de trends op het vlak van vormgeving en ontwikkeling steeds op de voet.

Gebruiksvriendelijkheid & Mobiele Gebruikers

Een website moet in de eerste plaats makkelijk te navigeren zijn zodat een bezoeker vlot vindt waar hij naar zoekt. Verder maken bezoekers heel vaak gebruik van verschillende toestellen om uw website te bezoeken, uw site moet dus mobielvriendelijk (responsive) zijn, zodat de inhoud voor iedereen duidelijk wordt weergegeven. Hierdoor stijgt de kans op gerichte acties op uw website (een aankoop, offerte aanvraag, …)

webdev-quest

Werkwijze Webdevelopment

Er wordt steeds gestart met het opstellen van een wireframe. Dit is een schematische voorstelling van hoe de navigatie eruit zal zien en hoe en waar de inhoud op uw site aanwezig zal zijn (bv. navigatie bovenaan of aan de zijkant, een parallax website,…). In het vakjargon worden deze wireframes ook wel mockups genoemd en worden deze gebruikt om te bepalen hoe de gebruiker door de site zal navigeren.

wireframe-quest

Afhankelijk van het project wordt gekozen voor een statische website of een site met een content management systeem (CMS) erachter. Een CMS maakt het voor de eindklant gemakkelijk om later zelf aanpassingen uit te voeren zonder dat hiervoor de hulp van een webbouwer ingeroepen dient te worden.

Eenmaal de website werd ontwikkeld, dan moet deze nog online worden geplaatst op een webserver. Er zijn heel wat spelers op de markt, maar Quest geeft steevast de voorkeur aan Combell, een webhost die uitblinkt in support en technologie.

Koppeling met andere systemen

Een website kan een verlenging zijn van reeds bestaande web applicaties die door uw bedrijf worden gebruikt, bijvoorbeeld een ERP of CRM systeem waarmee voorraden worden opgevolgd of waarmee u klanten opvolgt doorheen het verkoopproces. Deze systemen kunnen feilloos worden gekoppeld zodat uw website een volledige marketingmachine wordt.

Waarvoor kan u bij Quest terecht?

  • Websites
  • Webshops
  • Webapplicaties

Quest heeft al heel wat webprojecten in zijn portfolio, dus aan ervaring zeker geen gebrek. Verder begeleiden we elk project van A tot Z en kunnen we u ook met raad en daad bijstaan in de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl of logo.