Skip to main content

quest computers oostendeDe kogel is eindelijk door de kerk! De laatste weken hebben we in alle stilte gewerkt aan het volgende hoofdstuk van Quest Computers. Vanaf 2 december 2014 opent Quest zijn eerste bijkomend filiaal te Bredene/Oostende.

“Na de uitbouw van de winkel te Blankenberge was het openen van een vestiging in een aansluitende regio een volgende logische stap”, zegt Mitch De Geest, zaakvoeder van Quest. “Ons klantenbestand uit de regio De Haan, Bredene en Oostende groeide de voorbije jaren sterk. We zijn dan ook blij deze klanten het vertrouwde productgamma en bijhorende service dichter bij huis te kunnen aanbieden.”

Quest Oostende is het gevolg van de overname van het klantenbestand en de winkel van Willaert Data Systems. De winkel langsheen de Dokter Eduard Moreauxlaan (Kustbaan, richting Oostende net voorbij Earth Explorer) blijft bestaan en opent op 2 december zijn deuren als Quest Computers Oostende.

Naast de verkoop van ICT materiaal (inclusief Apple Authorized Reseller) kan u er vanaf dan, net zoals in Blankenberge, terecht voor een uitgebreide hersteldienst (PC, tablet, smartphone, iMac, iPhone en iPad), interventies ter plaatse, thuisinstallaties en advies op maat. De opening van de winkel gaat gepaard met een versterking van het team en een verdere uitbouw van het KMO-segment dat zich toespitst op dienstverlening op maat en bijkomende expertise op het vlak van camerabewaking, draadloze netwerken, cloud services, webdesign, VoIP en uiteraard netwerkbeheer met, indien gewenst, een bijhorend servicecontract.

“We willen in de regio onze expertise en aanbod verder uitbreiden.”, vervolgt De Geest, “De winkel in Oostende is hierin een eerste stap. Ongeacht de verdere groei blijft een correcte service aan een eerlijke prijs onze nummer 1 prioriteit.”