Skip to main content

Rond deze tijd vorig jaar ging de eerste Quest Treasure Hunt van start en meteen was gans de stad volledig in de ban van de zoektocht. Ondanks het feit dat we ons zelf hadden voorgenomen om dit jaar geen Treasure Hunt te organiseren, konden we niet weerstaan aan de massale vraag van onze klanten en Facebook Fans, vandaar de Quest Treasure Tree! Net als vorig jaar heb je verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan de uiteindelijke loting:

  • Je bent klant en koopt voor minimaal 100 euro btw incl. tem. 399 euro btw incl. en je ontvangt een kleine kerstbal van 5 cm
  • Je bent klant en koopt voor minimaal 400 euro btw incl. of meer en ontvangt een grote kerstbal van 7 cm
  • Een van de 10 Q-Kerstballen bemachtigen die ergens in Blankenberge zijn verstopt: tips verschijnen dagelijks op de Facebookpagina op verschillende tijdstippen.

Deze ballen moeten, voorzien van de persoonlijke gegevens, opgehangen worden in de boom te Quest Blankenberge om van een geldige deelname te spreken.

De 10 Q-kerstballen en een combinatie van 5 kleine en 5 grote kerstballen (die ad random worden gekozen door een onschuldige kinderhand) zullen meedingen naar de 3 hoofdprijzen. De volledige prijzenpot bevat voor alle 20 deelnames aan de loting een prijs. 

Het volledige wedstrijdreglement kan je er hier op nalezen: http://questcomputers.be/wedstrijdreglement-treasure-tree-2015.pdf

Quest Treasure Tree Hunt