Skip to main content

hunt-header

#QUEST10: The Ultimate Treasure Hunt

Een tienjarig bestaan kan je niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan, daarom organiseert Quest Computers Blankenberge in samenwerking met heel wat zelfstandigen uit Blankenberge een heuse “TREASUREHUNT” met een totale prijzenpot ter waarde van 6.000 euro.
 
Je kent waarschijnlijk het spreekwoord: alle wegen leiden naar Rome, in december leiden alle wegen naar de #QUEST10 Treasures.

Hoe kan je een treasure winnen?

Road 1: #QUEST10 Partners
Centraal in de zoektocht is de Quest Facebookpagina – Like hem dus zodat je op de hoogte blijft! Vanaf 10 december zullen er op regelmatige tijdstippen tips verschijnen die leiden naar de locatie van een deelnemende partner uit Blankenberge.
 
Deze tips werden door de handelaars zelf gekozen en beginnen zeer vaag om te eindigen in een duidelijke omschrijving. Tevens verschijnt op Facebook ook een wachtwoord waarmee je je kan aanmelden op de locatie van de Blankenbergse handelaar.
 
De deelnemer die zich als eerste meldt ontvangt een Golden Ticket waarmee hij kan meedingen naar een van de treasures. De overige kandidaten die zich aanmelden, krijgen tevens ook nog een prijs die wordt aangeboden door de deelnemende partner, afhankelijk van het aantal beschikbare prijzen. Deze prijzen variëren van 25 tot 300 euro.

Road 2: #QUEST10 Stickeractie
Hiernaast lanceert Quest ook nog een stickeractie. Haal gratis je stickers af in onze winkel en verbaas ons met ludieke en originele foto’s op onze Facebookpagina. Het Quest team zal in overleg met de Facebook Fans de top 3 een Golden Ticket toewijzen.

Road 3: #QUEST10 Klanten
Trouwe klanten laten we natuurlijk ook niet in de kou staan. Per aankoopschijf van 75 euro in onze winkel ontvang je een Silver Ticket. Uit alle nummers worden er 10 winnaars geloot die op hun beurt ook een Golden Ticket ontvangen en kunnen meedingen naar een van de treasures in de #QUEST10 jackpot!

Download hier het wedstrijdreglement

 
Datum Trekking Quest TREASURES: 10 januari 2015

PS: Hou Facebook ook in de gaten voor Pop-Up acties! Het Quest team zal in die periode regelmatig op stap gaan en alle aanwezigen worden dan ook getrakteerd (gratis vat – jenevers,…). Like onze pagina want Quest viert het 10-jarig bestaan!

road 1 treasure hunt
road 2 treasure hunt
road 3 treasure hunt

De Treasures

quest Treasures